Шампоан за котки CLOREXYDERM

28.00лв.

Шампоан за котки използва за хигиена на кожа и козина на котки за постигане на силен антисептичен ефект. Това е дерматологичен шампоан с широк антибактериален и противогъбичен спектър на действие

Шампоан за котки CLOREXYDERM
Call Now Button