Изчерпан

Капки за уши за кучета – MARBODEX

SKU:1178

Капки за уши за кучета за лечение на външен отит от бактериален и гъбичен произход, причинен съответно от бактерии.

Не е наличен

 7.70

Сравнения

Капки за уши за кучета Marbodex

Терапевтични показания за капки за уши за кучета:

За лечение на външен отит от бактериален и гъбичен произход, причинен съответно от бактерии, чувствителни към marbofloxacin, и гъбички, особено Malassezia pachydermatis, чувствителни към clotrimazole. Продуктът трябва да се използва на базата на тестове за чувствителност на изолираните бактерии.

Противопоказания за капки за уши за кучета Marbodex

Да не се използва при кучета, страдащи от перфорация на тъпанчетата мембрана. Да не се използва при свръхчувствителност към активните субстанции или към някой от ексципиентите.

Доза и начин на приложение:

За употреба в ушния канал. Една капка от продукта съдържа 71 μg marbofloxacin, 237 μg clotrimazole и 23.7 μg dexamethasone acetate.

Разклатете добре преди употреба, в продължение на 1 минута. Нанесете десет капки в ухото, веднъж дневно, в продължение на 7 до 14 дни. След нанасянето, основата на ухото трябва да се масажира кратко и нежно, за да може продуктът да проникне в долната част на ушния канал.

След 7-дневно лечение, ветеринарният лекар трябва да направи оценка на необходимостта от продължаване на лечението за още една седмица. Когато продуктът е предназначен за употреба при няколко кучета, използвайте отделна канала за всяко куче.

Активни субстанции: 

Marbofloxacin .3.0 mg ,Clotrimazole.10.0 mg ,Dexamethasone 0.9 mg (еквивалент на dexamethasone .1.0 mg)

Количество : 10мл

Производител: Marbodex

Продукти в зоомагазин:  www.Medivet.bg

Тегло 0.200 kg

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Капки за уши за кучета – MARBODEX“

Също може да ви хареса…