Кокал за дъвчене от пресована кожа KERBL

SKU:6670

KERBL – кокал за дъвчене от пресована кожа – кусните кокали за дъвчене кокалът за дъвчене е перфектно допълват ежедневното меню на вашият домашен.

4 налични

 2.00 5.30

Изчисти
Количество
Сравнения

Кокал за дъвчене от пресована кожа KERBL

Вкусните кокали за дъвчене KERBL перфектно допълват ежедневното меню на вашият домашен любимец. Кокала е изцяло натурален продукт от говежда кожа. Неговата роля е да осигури продължително занимание на кучето, като същевременно поддържа хигиената на зъбите по напълно естествен начин. Кокала е без съдържание на изкуствени аромати, оцветители и консерванти.

KERBL – кокал за дъвчене от пресована кожа е идеалното лакомство, което може да играе ролята на занимавка между храненията на кучето. Естествените нужди на едно куче са дъвчене и гризане на различни предмети. Кокала е създаден точно за тази цел- да задоволи първичният инстинкт и да заздрави здравето в устната кухина. Той е продукт, който може да бъде използван всекидневно и винаги ще бъде приеман с охота от четириногия ви приятел.

  • опаковка от  8бр. / 8см. / 20гр.
  • опаковка от  4бр. / 10см. / 35гр. 
  • опаковка от  2бр. / 16см. / 90гр. 
  • опаковка от  2бр. / 22см. / 180гр. 
  • опаковка от  1бр. / 30см. / 400гр. 

Продукти в зоомагазин:  www.Medivet.bg

Тегло 0.100 kg
Опаковка/Големина

Опаковка от  8бр. / 8см., Опаковка от  4бр. / 10см., Опаковка от  2бр. / 16см., Опаковка от  2бр. / 22см., Опаковка от  1бр. / 30см.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Кокал за дъвчене от пресована кожа KERBL“

Също може да ви хареса…