Лечебен спрей за козината за котки DOUXO Calm 200ml

SKU:3096

Предназначен за лечение на сърбеж и възпаления, свързани с алергични състояния. Тази формула без изплакване съдържа антибактериални, противовъзпалителни и противогъбични средства, както и овлажнители, които спомагат за възстановяване на кожната бариера.

3 налични

41.50 лв.

Количество
Сравнения

Лечебен спрей за козината за котки DOUXO Calm

Употреба:

DOUXO® Calm Micro-Emulsion Spray е предназначен за лечение на сърбеж и възпаления, свързани с алергични състояния. Тази формула без изплакване съдържа антибактериални, противовъзпалителни и противогъбични средства, както и овлажнители, които спомагат за възстановяване на кожната бариера.

Финият спрей-мъгла е много подходящ за лечение между къпанията. Технологията за микро-емулсия помага на продукта да се разпредели по повърхността на кожата. Всяка капчица съдържа стотици сфери с нано размерите на съставките, които се смесват с клетките на повърхността на кожата и преминават през междуклетъчните пространства на роговия слой. Активните съставки остават непокътнати в сферите, докато не проникнат в кожата, където бавно дифузират, за да подпомогнат лечението  и възстановяването на кожната бариера.

DOUXO® Calm Micro-Emulsion Spray също съдържа фитофингозин, про-керамид, който помага да се възстановят естествените керамиди в кожата, които са от решаващо значение за поддържане здравето на кожата.

 

Упътване :

Разклатете добре преди употреба.

Срешете козината по и срещу косъма и след това напръскайте продукта, като държите помпата на около 20-25см от тялото на домашния любимец. Продуктът се разпръсква естествено.

Дозировка: 1 пръскане на около 4кг от телесното тегло.

* Дозировката може да бъде удвоена за дългокосмести породи.

Спреят съдържа около 400 впръсквания

Предупреждения: За външна употреба само при кучета и котки. Избягвайте контакт с очите. В случай на контакт с очите, изплакнете обилно и се консултирайте с вашия ветеринарен

Съставки Douxo Calm спрей микроемулсия 200мл :

Фитосфингозин салицилоил 0.05% (PS): намерен естествено в роговия слой и някои керамиди на кожата. PS, прилаган локално, може да помогне за възстановяване на кожната бариера и има противовъзпалителни свойства, които спомагат за облекчаване на кожните раздразнения.

Маслото от маслиново масло: има противовъзпалителни свойства, е богато на антиоксиданти и има витамин Е, който помага за хидратиране на кожата.

Хинокитол (иглолистно масло): има антибактериални, противовъзпалителни и противогъбични свойства.

Без аромат – за много чувствителна кожа.

Продуктите DOUXO® не съдържат парабени.

Количество: 200 ml

 

Тегло 0.200 kg

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Лечебен спрей за козината за котки DOUXO Calm 200ml“

Също може да ви хареса…