Обезпаразитяване на котки FYPRYST

SKU:6200

Обезпаразитяване на котки е подходящ за обезпаразитяващи на кърлежи ,бълхи и паразити

4 налични

22.20 лв.64.50 лв.

Изчисти
Количество

Сравнения

Обезпаразитяване на котки FYPRYST

Fypryst sprey  против бълхи и кърлежи за котки .Подходящ за лечение и превенция на обезпразитяване на кърлежи и бълхи при котки  и като част от лечението на Алергичен Кърлежов Дерматит при котки .

Fypryst sprey 100 ml. е активен срещу Ixodes spp, включително Ixodes ricinus, важен като вектор на Лаймската болест.

Fypryst sprey 100 ml. контролира опаразитяване на хапещи въшки Trichodectes canis при котки и хапещи въшки Felicola subrostratus при котки.

Fypryst sprey 100 ml. е активен в продължение на 3 месеца срещу бълхи при до 2 месеца при котки, в зависимост от условията на средата.

Ефективен е срещу опаразитяване с кърлежи в продължение на 1 месец при котки, в зависимост от условията на средата.

Метод на приложение:

Напръскайте цялото тяло на животното като прилагате от разстояние приблизително 10-20 см Пръскайте в посока срещу растежа на косъма и се уверете, че цялата космена покривка на животното е навлажнена. Разрошете козината, особено при дългокосмести животни, за да може продуктът да проникне надолу до кожата.

За третиране на района на главата, и при млади или неспокойни домашни любимци, апликирането може да стане чрез напръскване на ръка с ръкавица и втриване на продукта в козината. Оставете да изсъхне от самосебе си. Не подсушавайте с кърпа.

Дозировка :

С цел да се навлажни козината до кожата, в зависимост от дължината на косъма, приложете 3 до 6 ml за кг телесна маса, (7,5 до 15 mg активна субстанция на кг телесна маса) т.е 6 до 12 изпомпвания на кг телесна маса за приложение на 100 ml, или 2 до 4 изпомпвания за 250 ml, или 1 до 2 изпомпвания за приложение на 500 ml.

Път на въвеждане: механична помпа спрей за външна употреба, с помпа осигуряваща 0,5 ml (100 ml бутилка) или 1,5 ml (250 ml бутилка) или 3 ml (500 ml бутилка) спрей при изпомпване.

Състав :

Формулата съдържа покриващ агент. Поради това спреят изгражда филм и прави козината лъскава. Кученца и котенца могат да бъдат безопасно третирани след двудневна възраст. Третирането на легла, килими и мека мебел с подходящи инсектициди ще помогне в намаляването на екологичният риск. Продуктът не е подходящ за директно третиране на околната среда.

Приложение:

Опаковката от 100 ml е за приблизително 8 третирания на късокосмести средно големи котки (4 кг).

Опаковката от 250 ml е за приблизително 4 третирания на късокосмести средно големи котки (20 кг).

Опаковката от 500 ml е за приблизително 4 третирания на късокосмести големи котки (40 кг)

При отсъствие на изследвания за безопасност, минималният интервал между третиранията е 4 седмици. За оптимална ефикасност не се препоръчва да къпете животните в продължение на два дни преди и след третирането с продукта.

Къпането или сапунисването до четири пъти за два месеца не е показало значителено влияние върху остатъчният ефект на продукта. Месечното третиране е препоръчително, когато се прилага по-често къпане.

Съвети за правилно ползване:

  • Опаковката от 100 ml е за приблизително 8 третирания на късокосмести средно големи котки (4 кг).
  • Опаковката от 250 ml е за приблизително 4 третирания на късокосмести средно големи кучета (20 кг).
  • Опаковката от 500 ml е за приблизително 4 третирания на късокосмести големи кучета (40 кг)
  • При отсъствие на изследвания за безопасност, минималният интервал между третиранията е 4 седмици. За оптимална ефикасност не се препоръчва да къпете животните в продължение на два дни преди и след третирането с продукта.
  • Къпането или сапунисването до четири пъти за два месеца не е показало значителено влияние върху остатъчният ефект на продукта. Месечното третиране е препоръчително, когато се прилага по-често къпане.

Количество: 100 мл. / 250 мл. / 500 мл. 

Продукти в зоомагазин:  www.Medivet.bg

Тегло 0.100 kg
Опаковка :

FYPRYST 100мл., FYPRYST 250мл., FYPRYST 500мл.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Обезпаразитяване на котки FYPRYST“

Също може да ви хареса…