Обезпаразитяване на кучета Fypryst spray

SKU:6220

Обезпаразитяване на кучета подходящ за обезпаразитяващи на кърлежи ,бълхи и паразити.

4 налични

 11.90 39.50

Изчисти
Количество
Сравнения

Обезпаразитяване на кучета Fypryst spray

Fypryst sprey  против бълхи и кърлежи за кучета

Подходящ за лечение и превенция на обезпаразитяване на кърлежи и бълхи при  кучета, и като част от лечението на Алергичен Кърлежов Дерматит при  кучета.

Fypryst sprey  е активен срещу Ixodes spp, включително Ixodes ricinus, важен като вектор на Лаймската болест.

Fypryst sprey контролира опаразитяване с хапещи въшки Trichodectes canis при кучета и хапещи въшки Felicola subrostratus при кучета

Fypryst sprey е активен в продължение на 3 месеца срещу бълхи при кучета , в зависимост от условията на средата.

Ефективен е срещу опаразитяване с кърлежи в продължение на 1 месец при кучета , в зависимост от условията на средата.

Път на въвеждане: механична помпа спрей за външна употреба, с помпа осигуряваща 0,5 ml (100 ml бутилка) или 1,5 ml (250 ml бутилка) или 3 ml (500 ml бутилка) спрей при изпомпване.

Метод на приложение:

Напръскайте цялото тяло на животното като прилагате от разстояние приблизително 10-20 см Пръскайте в посока срещу растежа на косъма и се уверете, че цялата космена покривка на животното е навлажнена. Разрошете козината, особено при дългокосмести животни, за да може продуктът да проникне надолу до кожата.

За третиране на района на главата, и при млади или неспокойни домашни любимци, апликирането може да стане чрез напръскване на ръка с ръкавица и втриване на продукта в козината. Оставете да изсъхне от само себе си. Не подсушавайте с кърпа.

Дозировка :

С цел да се навлажни козината до кожата, в зависимост от дължината на косъма, приложете 3 до 6 ml за кг телесна маса, (7,5 до 15 mg активна субстанция на кг телесна маса) т.е 6 до 12 изпомпвания на кг телесна маса за приложение на 100 ml, или 2 до 4 изпомпвания за 250 ml, или 1 до 2 изпомпвания за приложение на 500 ml.

Състав :

Формулата съдържа покриващ агент. Поради това спреят изгражда филм и прави козината лъскава. Кученца и котенца могат да бъдат безопасно третирани след двудневна възраст. Третирането на легла, килими и мека мебел с подходящи инсектициди ще помогне в намаляването на екологичният риск. Продуктът не е подходящ за директно третиране на околната среда.

Съвети за правилно приложение:

  • Опаковката от 100 ml е за приблизително 8 третирания на късокосмести средно големи кучета (4 кг).
  • Опаковката от 250 ml е за приблизително 4 третирания на късокосмести средно големи кучета (20 кг).
  • Опаковката от 500 ml е за приблизително 4 третирания на късокосмести големи кучета (40 кг)

При отсъствие на изследвания за безопасност, минималният интервал между третиранията е 4 седмици. За оптимална ефикасност не се препоръчва да къпете животните в продължение на два дни преди и след третирането с продукта.

Къпането или сапунисването до четири пъти за два месеца не е показало значително влияние върху остатъчният ефект на продукта. Месечното третиране е препоръчително, когато се прилага по-често къпане.

Количество: 100 мл. / 250 мл. / 500 мл. 

Продукти в зоомагазин:  www.Medivet.bg

Тегло 0.100 kg
Опаковка :

Fypryst spray 100мл., Fypryst spray 250 мл., Fypryst spray 500 мл.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Обезпаразитяване на кучета Fypryst spray“

Също може да ви хареса…