Капки за уши за кучета Marbodex

Капки за уши за кучета Marbodex

15.12лв. с включено ДДС

3 налични

Код: 1178 Категория:

Описание

Капки за уши за кучета Marbodex

Активни субстанции: Marbofloxacin .3.0 mg

Clotrimazole.10.0 mg

Dexamethasone 0.9 mg (еквивалент на dexamethasone acetate……………1.0 mg)

Видове животни, за които е предназначен ВМП: Кучета.

Терапевтични показания: За лечение на външен отит от бактериален и гъбичен произход, причинен съответно от бактерии, чувствителни към marbofloxacin, и гъбички, особено Malassezia pachydermatis, чувствителни към clotrimazole. Продуктът трябва да се използва на базата на тестове за чувствителност на изолираните бактерии.

Противопоказания: Да не се използва при кучета, страдащи от перфорация на тъпанчевата мембрана. Да не се използва при свръхчувствителност към активните субстанции или към някой от ексципиентите.

Доза и начин на приложение |на Marbodex / Марбодекс – капки за уши: За употреба в ушния канал. Една капка от продукта съдържа 71 μg marbofloxacin, 237 μg clotrimazole и 23.7 μg dexamethasone acetate.

Разклатете добре преди употреба, в продължение на 1 минута. Нанесете десет капки в ухото, веднъж дневно, в продължение на 7 до 14 дни. След нанасянето, основата на ухото трябва да се масажира кратко и нежно, за да може продуктът да проникне в долната част на ушния канал.

След 7-дневно лечение, ветеринарният лекар трябва да направи оценка на необходимостта от продължаване на лечението за още една седмица. Когато продуктът е предназначен за употреба при няколко кучета, използвайте отделна канюла за всяко куче.

Количество Marbodex / Марбодекс – капки за уши: 10мл

Вижте още продукти в нашият онлайн магазин – https://medivet.bg/online-shop/

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Капки за уши за кучета Marbodex“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Също може да ви хареса…