Шампоан за кучета и котки Douxo Calm – 200мл

Шампоан за кучета и котки Douxo Calm – 200мл

30.24лв. с включено ДДС

4 налични

Описание

Шампоан за кучета и котки Douxo Calm – 200мл

Употреба:

DOUXO® Calm е шампоан за лечение на сърбеж и възпаление, свързани с алергични състояния. Той е без сапун и съдържа високо пречистени фракции от овесена каша, растителни екстракти и липиди, които спомагат за успокояване на раздразненията, овлажняват и спомагат за възстановяване на съдържанието на липиди в кожата.

DOUXO® Calm Shampoo съдържа също и Phytosphingosine, про-керамид, който помага да се възстановят естествените керамиди в кожата, които са от решаващо значение за поддържане здравето и.

DOUXO® Calm Shampoo клинично доказано намалява признаците на атопичен дерматит при кучета с 45.3% в рамките на 20 дни.

DOUXO® Calm Shampoo клинично доказано намалява сърбежа при атопичен дерматит при кучета с 51,9% в рамките на 20 дни  (проучване при собственици на домашни любимци).

DOUXO® Calm Shampoo и Douxo Calm Mousse пяна протокол е клинично доказано, че значително намалява сърбежа (сърбеж) и признаците на атопичен дерматит при кучета в рамките на 3 седмици***.

Начин на употреба Douxo Calm шампоан за кучета и котки 200мл :

Този шампоан е продукт без сапуни, със слаба пяна.

  1. Преди да изкъпете любимеца си, внимателно премахнете всички заплитания от козината му.
  2. Използвайте хладка вода, за да намокрите козината на домашния любимец , като избягвате очите и вътрешността на ушите.
  3. Поставете малко количество шампоан върху ръцете си и леко масажирайте цялото тяло, като наблегнете на областите с проблеми ( сърбеж,раздразнение).
  4. Уверете се, че шампоанът достига до кожата.
  1. Оставете любимеца си с шампоана за 10 минути.
  2. Изплакнете с хладка вода до пълно изчистване.

Предупреждения: За външна употреба само при кучета и котки. Избягвайте контакт с очите. В случай на контакт с очите, изплакнете обилно и се консултирайте с вашия ветеринарен лекар. Ако възникне или се увеличи дразненето, преустановете употребата и се консултирайте с вашия ветеринарен лекар.

Ключови съставки:

Фитосфингозин ХС1 0,05% (PS): открит естествено в роговия слой и някои керамиди на кожата. PS, приложен локално, може да помогне за възстановяване на кожната бариера и също има антибактериални свойства.

Псевдофилагрин (екстракт от Saccharomyces cerevisiae): богат на глутамин синтетичен пептид, който увеличава способността на кожата да задържа вода.

Avenanthramides (екстракт от avena sativa): високо пречистена фракция от екстракт от овесена каша, богата на антиоксиданти и има противовъзпалителни свойства.

SK-influx® V: комбинация от фитофингозин, керамиди 1, 3, и 6, холестерол и свободни мастни киселини, които овлажняват и помагат за възстановяване на защитната бариера на кожата.

Без аромат за много чувствителни кожи.

Продуктите DOUXO® не съдържат парабени.

Ако имате затруднения с къпането на вашия домашен любимец, DOUXO® Calm Shampoo може да се използва заедно с Douxo Calm Mousse пяна или DOUXO® Calm Microemulsion Spray.

Екип от пет известни ветеринарни дерматолози е постигнал знaчителни резултати при прилагане на следната три седмична схема за атопични кучета

Ден 1-ви : изкъпване с Douxo Calm шампоан

Ден 4-ти : втриване на Douxo Calm Mousse пяна

Ден 7-ми : втриване на Douxo Calm Mousse пяна

Ден 10-ти : изкъпване с Douxo Calm шампоан

Ден 13-ти:  втриване на Douxo Calm Mousse пяна

Ден 16-ти :  втриване на Douxo Calm Mousse пяна

Ден 19-ти : изкъпване с Douxo Calm шампоан

Ден 22-ри : втриване на Douxo Calm Mousse пяна

Ден 25-ти : втриване на Douxo Calm Mousse пяна

Вижте още продукти в нашият он-лайн магазин – https://medivet.bg/online-shop/

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Шампоан за кучета и котки Douxo Calm – 200мл“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *