Лечебна храна за котки за защита на пикочната система

Лечебна храна за котки за защита на пикочната система

12.24лв. с включено ДДС

4 налични

Код: 1153 Категория:

Описание

Лечебна храна за котки за защита на пикочната система

GimCat Expert Line Паста Уринари – 50г

Лечебна храна за котки -паста за защита на пикочната система. Предпазва и минимизира появата на камъни в бъбреците и инфекции на пикочната система.

Рецепта без захар, без изкуствени оцветители и консерванти

GimCat Expert Line Паста Уринари 50г съдържа компоненти, за които е научно доказано, че намаляват инфекциите в пикочната система чрез отстраняване на намиращите се в червата частици храна, които са отговорни за образуването на фосфатни и оксалатни бъбречни камъни, и по този начин предотвратяват образуването на нови камъни в бъбреците.

Паста Уринари е единствената паста, която противодейства и на двата вида бъбречни камъни и така се грижи за пикочната система отвътре.

Инструкции за хранене:

6 см дневно директно от тубата или добавени към храната (1 см паста = приблизително на 0,5 г). Да се предлага със стайна температура.

Моля прочетете листовката:

Идеалната цялостна защита на пикочната система. В резултат от еволюционни промени, котките приемат малки количества вода и поради това тяхната урина е с висока концентрация, за да могат да отделят възможно най-малко от приетата вода.

Това означава, че при тях опасността да страдат от заболявания на бъбреците и пикочната система е до 700% по-висока отколкото при кучетата, например.

Приемът на малко вода в комбинация с този на сухи храни, както и на твърде богата на зеленчуци храна и наднорменото тегло са основните причини за различни заболявания на бъбреците и пикочната система и допринасят за формирането на бъбречни камъни.

GimCat паста Уринари е предназначена за всички котки с проблеми в бъбреците и пикочната система, независимо от това дали вече имат камъни в бъбреците, а също и от вида на тези камъни.

Това е единствената паста, която е едновременно подходяща за предотвратяване появата на камъни в бъбреците и за намаляване на вече съществуващи фосфатни и калциево-оксалатни бъбречни камъни.

Състав:

производи от растителен произход, растителни и животински мазнини, мая, мекотели и ракообразни (N-ацетил-глюкозамин 0,42%).

Аналитичен състав:

протеини 5,5%, мазнини 34,0%, влакнини 1,5%, пепел 4,5%, влага 12,5%.

Добавени вещества на кг:

Хранителни добавки: L-триптофан – 12 500 мг. Съдържа антиоксиданти.

Вижте още продукти в нашият онлайн магазин – https://medivet.bg/online-shop/

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Лечебна храна за котки за защита на пикочната система“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Също може да ви хареса…