Advantage/Адвентидж спот он за котки и декоративни зайци до 8кг

Advantage/Адвентидж спот он за котки и декоративни зайци до 8кг

42.77лв. с включено ДДС

2 налични

Код: 1278 Категория:

Описание

Advantage/Адвентидж спот он за котки и декоративни зайци до 8кгAdvantage/Адвентидж спот он за малки котки и декоративни зайциЗа котки 4-8кгАдвентидж® 80 спот он за малки котки и декоративни зайциАКТИВНИ ВЕЩЕСТВА: Адвентидж за котки и декоративни зайци съдържа: 10 % imidacloprid. Всяка еднократна доза (пипета) Адвентидж съдържа: Адвентидж® заголеми котки и декоративни зайци (> 4-8 кг) 0,8 мл 80 мг Imidacloprid 0,1 % butylhydroxytoluene ((Ph Eur)(антиоксидант)

ТЕРАПЕВТИЧНИ ПОКАЗАНИЯ: За профилактика и лечение при опаразитяване с бълхи при котките. Препаратът може да бъде използван и като част от комплексно лечение на алергичен дерматит, причинен от бълхи. За лечение при опаразитяване с бълхи при декоративни зайци.

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ: Да не се прилага при неотбити котенца, ненавършили 8 седмична възраст. Да не се прилага при зайци ненавършили 10 седмична възраст. Да не се използва при зайци предназначени за човешка консумация.НЕЖЕЛАНИ СТРАНИЧНИ РЕАКЦИИ: Продуктът е горчив на вкус и е възможна поява на слюноотделяне в случай, че животното оближе мястото на приложение непосредствено след прилагането. Това не е признак на интоксикация и изчезва в рамките на няколко минути без да се налага лечение.СХЕМА НА ДОЗИРАНЕ на Advantage/Адвентидж спот он за котки и декоративни зайци до 8кг: Препоръчителната минимална доза е 10 мг/кг телесно тегло imidacloprid еквивалентно на 0,1 мл Адвентидж за котки и декоративни зайци / кг телесно тегло.Едно третиране предпазва от опаразитяване за период от 4 седмици, и до 1 седмица при декоративните зайци.Прието е, че съществуващите ларви в околната среда може да се появят след 6 или повече седмици след третирането, в зависимост от климатичните условия.Поради това, понякога е необходимо лечението с Адвентидж да се комбинира с третиране на заобикалящата среда, насочено към унищожаване на целия жизнен цикъл на бълхите.Това може да доведе до много по-бързо намаляване на популациите от бълхи.Продуктът трябва да се прилага на месечни интервали при котки и може да бъде използван и като част от комплексно лечение на алергичен дерматит, причинен от бълхи.Продуктът остава ефективен ако животното е мокро, например при проливен дъжд. Понякога се налага повторно третиране в зависимост от нивото на опаразитеност на околната среда. В такива случаи третирайте повторно на интервали не по-къси от 1 седмица.СЪВЕТ ЗА ПРАВИЛНО ПРИЛОЖЕНИЕ: Начин на приложение при котки Разтворете козината на тила на котката в основата на черепа докато кожата стане видима. Поставете върха на пипетата плътно да кожата и изстискайте енергично няколко пъти, за да изпразните съдържанието директно върху кожата.Начин на приложение при зайци: Разтворете козината на тила на заека в основата на черепа докато кожата стане видима. Поставете върха на пипетата плътно да кожата и изстискайте енергично няколко пъти, за да изпразните съдържанието директно върху кожата.Вижте още продукти в нашият онлайн магазин – https://medivet.bg/online-shop/

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Advantage/Адвентидж спот он за котки и декоративни зайци до 8кг“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *