Противопаразитна каишка за кучета BARS 80см.

Противопаразитна каишка за кучета BARS 80см.

19.20лв.

1 налични

Код: 1247 Категория:

Описание

Противопаразитна каишка за кучета BARS 80см.

Активни субстанции:

Всяка каишка за големи породи кучета (80 cm, 30 g) съдържа:

Fipronil 1.2 g (4.0 %)

 

Терапевтични показания

Продуктът се прилага в случай на обикновенно опаразитяване с бълхи или комбинирано опаразитяване – кърлежи и/или бълхи. Убива бълхи и въшки (Ctenocephalides felis, Ctenocephalides canis, Linognathus setotus, Trichodectes canis). Ефективно време на действие: до 5 месеца. Убива кърлежи (Ixodes ricinus, Dermacentor variabilis, Dermacentor reticulatus, Rhipicephalus sanguineus, Sarcoptes scabiei, Notoedres cati, Otodectes cynotis). Ефективно време на действие: до 4 месеца. Продуктът може да се използва за лечение и превенция на алергичен дерматит, причинен от бълхи.

Противопоказания

Да не се използва с други инсектицидни, акарицидни продукти. Да не се използва при животни с инфекциозни заболявания или животни в период на възстановяване. Да не се използва при кучета и котки под 2 месечна възраст. Да не се използва при кучета и котки с кожни лезии.

 

Доза и начин на приложение на BARS / Барс противопаразитна каишка за кучета 80см

Само за външно приложение. След като се разопакова, каишката се развива и поставя на животното. Каишките са с различен размер, така че трябва да се остави разстояние от 1.0 – 1.5 cm между врата на животното и каишката, след което свободната част на каишката се насочва през закопчалката и излишната дължина се отрязва. Една каишка е предназначена за употреба при едно животно. Продължителната употреба на противопаразитната каишка осигурява защита на животните срещу бълхи за период от 5 месеца и срещу кърлежи за период от най-малко 4 месеца.

Размер : 80 см.

Вижте още продукти в нашият онлайн магазин – https://medivet.bg/online-shop/

Допълнителна информация

Тегло0.200 kg

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Противопаразитна каишка за кучета BARS 80см.“