Противопаразитна каишка за кучета KILTIX

Противопаразитна каишка за кучета KILTIX

36.60лв.41.60лв. с включено ДДС

Противопаразитна каишка за кучета e изключително ефикасна срещу бълхите и кърлежите с действие 7 месеца.

 

Изчистване
Код: 01207 Категория:

Описание

Противопаразитна каишка за кучета KILTIX

 

Противопаразитна каишка против бълхи и кърлежи – срок на действие 7 мес.  Изключително ефикасна срещу бълхите и кърлежите от началото до края на периода на тяхната инвазия.

С Kiltix Кърлежите и бълхите умират до 24 часа, без значение къде точно са разположени по тялото на кучето.

Килтикс е ефективна не само срещу възрастните, но също така и срещу ларвните и ранни форми на развитие на кърлежите и бълхите.

Килтикс не просто ги убива, но и стерилизира женските, осигурявайки допълнителен контрол върху кърлежите, намиращи се в изобилие навсякаде, вкл. домовете, кучешките колибки и т.н.

Чрез Килтикс Bayer издига до най-високо ниво стандартите за ефективност, продължителността за защита и поносимостта на каишките.

Килтикс предлага ефективна терапия не само за острите прояви на паразитози, но също така може да бъде използван и за прафилактика.

Действието започва веднага след слагането на нашийника Килтикс на кучето.  Ефективността се постига от комбинацията на активните съставки, пропоксур и флуметрин.

Най-много до 24 часа, фини частици от активните съставки на каишката се пренасят посредством движението на кучешката кожа, до всички точки на тялото, дори и най-отдалечените , като крайници и опашка.

Кучето придобива защитен слой, който е с гарантирана постоянна дродължителност на действие за целия сезон – от пролетта – до есента.

KILTIX противопаразитна каишка за кучета е с много добра поносимост, особено имайки в предвид голямата продължителност на периода – 7 месеца , в който тя остава върху кучето.

Няма сведения за възпаления на кожата и други нежелани реакции.

Дължина на каишката 38 см. 53 см. 70 см.

Вижте още продукти в нашият онлайн магазин – https://medivet.bg/online-shop/

Допълнителна информация

Тегло0.3 kg
Дължина на каишката:

38см, 53см, 70см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Противопаразитна каишка за кучета KILTIX“

Също може да ви хареса…