Противопаразитен препарат за кучета до15кг – Vermicon

Противопаразитен препарат за кучета до15кг – Vermicon

10.50лв.

4 налични

Код: 1256 Категория:

Описание

Противопаразитен препарат за кучета до 15кг – Vermicon Line-on

  • Иновативен противопаразитен препарат за третиране на животните и обитаваната от тях среда.
  • Ефективен при всички стадии на бълхите.
  • Свободна продажба в зоомагазините!
  • За кучета над 12 седмици.
  • Без токсични препарати!

Всеки собственик на домашен любимец се е сблъсквал с ектопаразити, които нападат целогодишно нашите любимци. Освен, че пренасят конкретни заболявания, те причиняват и много общи неблагоприятни реакции, като сърбеж, кожни раздразнения или алопеция.

Нормално явление е придобиването на резистентност от паразитите към токсичните препарати. Вече наблюдаваме този проблем и фармацевтичните компании отговарят на тази нужда с нови и нови форми на приложение и нови активни субстанции.

Всяка от тях разбира се има своите възможни неблагоприятни реакции и риск от предозиране. При таблетните форми дори е нужно паразитите да се прикрепят към животните и да започнат хранене за да бъдат изложени на действието на активната субстанция. Много от тях не са подходящи за малки животни, поради своята токсичност.

Всички те имат за цел да парализират паразитите и да прекъснат тяхното развитие в определена фаза.

Не искаме да използваме токсични препарати върху нашите любимци, които често са в контакт и с нашите деца. Освен това трябва да ги пазим далеч от водни басейни (както е посочено в листовката) защото ще причинят смъртта на много водни организми.

Знаете ли колко време остават активни, когато обработите килимите у дома ?

Всеки иска да намери баланса между силата на химичните субстанции и безопасността на натуралните продукти. Това търсене е причината да представим новият начин за борба с ектопаразитите.

Нетоксичният базиран на силикон  Vermicon Line-on/Вермикон за дребни породи до 15кг е страхотен и напълно безопасен за употреба около деца и върху животни! Дори напротив, тази активна съставка се използва при борбата с ектопаразити при хората (дори и деца).

Той обхваща паразитите в лепкав капан и ги парализира чисто механично, като така прекъсва тяхното развитие във всички фази от цикъла!  След това трябва просто да разресвате козината на животните с подходящ гребен.

Образуващият се тънък филм от активната съставка слепва ставите на паразитите и ги имобилизира. Какавидите от своя страна имат неспособност да се излюпят след обработване на обитаваната от животното среда.

Вижте още продукти в нашият онлайн магазин – https://medivet.bg/online-shop/

Допълнителна информация

Тегло0.200 kg

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Противопаразитен препарат за кучета до15кг – Vermicon“