Изчерпан

Противопаразитна каишка за котки BARS

SKU:1248

Противопаразитна каишка за котки прилага се за опаразитяване с бълхи , въшки , паразити или комбинирано опаразитяване с ефективност 5 месеца

 

Не е наличен

16.90 лв.


Сравнения

Терапевтични показания за противопаразитна каишка за котки – BARS

Продуктът се прилага в случай на обикновено опаразитяване с бълхи или комбинирано опаразитяване – кърлежи и/или бълхи. Убива бълхи и въшки (Ctenocephalides felis, Ctenocephalides canis, Linognathus setotus, Trichodectes canis). Ефективно време на действие: до 5 месеца. Убива кърлежи (Ixodes ricinus, Dermacentor variabilis, Dermacentor reticulatus, Rhipicephalus sanguineus, Sarcoptes scabiei, Notoedres cati, Otodectes cynotis). Ефективно време на действие: до 4 месеца. Продуктът може да се използва за лечение и превенция на алергичен дерматит, причинен от бълхи.

Противопоказания на противопаразитна каишка за котки – BARS

Противопаразитна каишка за котки – BARS да не се използва с други инсектицидни, акарицидни продукти. Да не се използва при животни с инфекциозни заболявания или животни в период на възстановяване. Да не се използва при кучета и котки под 2 месечна възраст. Да не се използва при кучета и котки с кожни лезии.

Приложение на противопаразитна каишка за котки – BARS

Само за външно приложение. След като се разопакова, каишката се развива и поставя на животното. Каишките са с различен размер, така че трябва да се остави разстояние от 1.0 – 1.5 cm между врата на животното и каишката, след което свободната част на каишката се насочва през закопчалката и излишната дължина се отрязва. Една каишка е предназначена за употреба при едно животно. Продължителната употреба на противопаразитната каишка осигурява защита на животните срещу бълхи за период от 5 месеца и срещу кърлежи за период от най-малко 4 месеца.

Активни субстанции: Всяка каишка за котки (35 cm, 13 g)

Съдържание: Fipronil 0.52 g (4.0 %)

Количество: 1 брой

Продукти в зоомагазин:  www.Medivet.bg

Тегло 0.200 kg

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Противопаразитна каишка за котки BARS“

Също може да ви хареса…