Противопаразитна каишка за кучета 65см Scalibor

SKU:1112

Противопаразитна каишка за кучета 65см е водоустойчив и без мирис, използва се за унищожаване на кърлежите, бълхите ,пясъчните мухи.

4 налични

50.70 лв.

Количество

Сравнения

Противопаразитна каишка за кучета 65см Scalibor

Противопаразитна каишка за кучета 65см Scalibor с модерна технология, дълготрайно действие, водоустойчив и без мирис, който се използва за унищожаване на кърлежите, бълхите и пясъчните мухи, като предпазва вашето куче от ухапването им.

Технологично модерната и без мирис пластмасова матрица на Scalibor освобождава високо ефикасния deltamethrin, който се разпространява по цялото тяло чрез мастния слой на кожата на вашето куче.

Deltamethrin унищожава кърлежите във всичките им хапещи стадии на развитие и е високо ефективен дори при много сериозно опаразитяване с кърлежи.

Scalibor противопаразитна каишка за кучета 65см е водоустойчив и действа еднакво добре и когато е мокър. Лесен е за употреба и осигурява на кучетата, навършили 7 седмици и по-големи, 6-месечна защита срещу кърлежи.

Няма ограничение за поставянето на Scalibor на кучета, които живеят заедно с котки благодарение на уникалната технология за освобождаване чрез триене.

Срок на действие:

6 месеца защита от кърлежи 5 до 6 месечен ефект срещу ухапване от флеботомуси 5 до 6 месечен летален ефект при 40-70% от флеботомусите.

Четири месеца защита от бълхи 6 месечен ефект срещу ухапване от възрастни комари

Количество : 1 брой

Зоомагазин :  www.Medivet.bg 

Тегло 0.200 kg

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Противопаразитна каишка за кучета 65см Scalibor“