Изчерпан

Противопаразитна каишка за кучета BARS

SKU:6320

Противопаразитна каишка за кучета с размери  / 35 см. / 50 съм / 80 см,  / Обезпаразитяване на бълхи или комбинирано опаразитяване чрез поставяне на шията.

Не е наличен

16.90 лв.19.20 лв.

Изчисти
Количество

Сравнения

Противопаразитна каишка за кучета BARS

Терапевтични показания: 

Продуктът се прилага в случай на обикновено опаразитяване с бълхи или комбинирано опаразитяване – кърлежи и/или бълхи. Убива бълхи и въшки (Ctenocephalides felis, Ctenocephalides canis, Linognathus setotus, Trichodectes canis). Ефективно време на действие: до 5 месеца. Убива кърлежи (Ixodes ricinus, Dermacentor variabilis, Dermacentor reticulatus, Rhipicephalus sanguineus, Sarcoptes scabiei, Notoedres cati, Otodectes cynotis). Ефективно време на действие: до 4 месеца. Продуктът може да се използва за лечение и превенция на алергичен дерматит, причинен от бълхи.

 

Противопоказания:

Противопаразитна каишка за кучета 35 см – BARS да не се използва с други инсектицидни, акарицидни продукти. Да не се използва при животни с инфекциозни заболявания или животни в период на възстановяване. Да не се използва при кучета и котки под 2 месечна възраст. Да не се използва при кучета и котки с кожни лезии.

Приложение на противопаразитна каишка за кучета 

Само за външно приложение. След като се разопакова, каишката се развива и поставя на животното. Каишките са с различен размер, така че трябва да се остави разстояние от 1.0 – 1.5 cm между врата на животното и каишката, след което свободната част на каишката се насочва през закопчалката и излишната дължина се отрязва. Една каишка е предназначена за употреба при едно животно. Продължителната употреба на противопаразитната каишка осигурява защита на животните срещу бълхи за период от 5 месеца и срещу кърлежи за период от най-малко 4 месец

Активни субстанции:

Всяка каишка за малки породи кучета (35 cm, 13 g) съдържа:

Fipronil – 0.52 g (4.0 %)

Размери: 35 см  / 50 см. / 80 см.

Количество: 1 брой

Продукти в зоомагазин:  www.Medivet.bg

Тегло 0.100 kg
Размери :

Размер 35 см., Размер 50 см., Размер 80 см.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Противопаразитна каишка за кучета BARS“

Също може да ви хареса…