Противопаразитни таблетки за котки BIHELDON 30 таб

SKU:3060

Противопаразитни таблетки за котки е комбиниран препарат с едновременно действие върху младите и възрастни котки за всички породи.

3 налични

 4.40

Количество

Сравнения

Противопаразитни таблетки за котки BIHELDON

 

Действие :

Противопаразитни таблетки за котки- BIHELDON  е комбиниран препарат с едновременно действие върху младите и възрастни форми на тениите (Празиквантела) и нематодити (Пирантела), паразитиращи в храносмилателния канал при котките.

Показания:

За лечение и профилактика на цестодози (причинени от Echinococcus granulosus, E. multilocularis, Taenia multicept, T. ovis, T. pisiformis, T. taeniaeformus, T. hidatigena, Dipilidium caninum, Diphyllbotrium erinacei, Mesosetsoides corti) и нематодози (причинени от Toxocaracanis, T. cati, Toxascaris leonina, Uncinaria stenocephala, Ancylostoma caninum) при  котки.

Противопаразитни таблетки за котки – BIHELDON  таблетки се постига практически пълна дехелминтизация на  котките. Може да се прилага и при бременни и лактиращи кучки и котки.

Начин на приложение :

Вътрешно директно или с  храната

 

Дозировка :

По една таблетка на 10 кг. телесно тегло. При телесно тегло над 40 кг. не се дават повече от четири таблетки. При употребата му не е необходимо спазването на гладна диета, преди и след третирането!

 

Състав:

Praziquantelum 0,050g, Pyranteli pamoas 0,150g, et excipientes ad 0,600g.

 

Количество: 30 таблетки

по 3 блистера с по 10 таблетки и указание за употреба в картонена кути.

 

Продукти в зоомагазин:  www.Medivet.bg

 

Тегло 0.200 kg

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Противопаразитни таблетки за котки BIHELDON 30 таб“

Също може да ви хареса…