Противопаразитни таблетки за кучета BIHELDON

SKU:1273

Противопаразитни таблетки за кучета е комбиниран препарат с едновременно действие върху младите и възрастни кучета за всички породи.

Количество: 30 таблетки

2 налични

8.60 лв.

Количество

Сравнения

Противопаразитни таблетки за кучета BIHELDON

ДЕЙСТВИЕ :

Противопаразитни таблетки за кучета – BIHELDON  е комбиниран препарат с едновременно действие върху младите и възрастни форми на тениите (Празиквантела) и нематодити (Пирантела), паразитиращи в храносмилателния канал при кучетата и котките.

ПОКАЗАНИЯ:

За лечение и профилактика на цестодози (причинени от Echinococcus granulosus, E. multilocularis, Taenia multicept, T. ovis, T. pisiformis, T. taeniaeformus, T. hidatigena, Dipilidium caninum, Diphyllbotrium erinacei, Mesosetsoides corti) и нематодози (причинени от Toxocaracanis, T. cati, Toxascaris leonina, Uncinaria stenocephala, Ancylostoma caninum) при кучета и котки.

Противопаразитни таблетки за кучета – BIHELDON  таблетки се постига практически пълна дехелминтизация на кучетата и котките. Може да се прилага и при бременни и лактиращи кучки и котки.

НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ:

Вътрешно директно или с  храната.

ДОЗИРОВКА:

По една таблетка на 10 кг. телесно тегло. При телесно тегло над 40 кг. не се дават повече от четири таблетки. При употребата му не е необходимо спазването на гладна диета, преди и след третирането!

СЪСТАВ:

Praziquantelum 0,050g, Pyranteli pamoas 0,150g, et excipientes ad 0,600g.

КОЛИЧЕСТВО:

30 таблетки – по 3 блистера с по 10 таблетки и указание за употреба в картонена кути.

Продукти в зоомагазин:  www.Medivet.bg

 

Тегло 0.200 kg

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Противопаразитни таблетки за кучета BIHELDON“