Репелентен нашийник за кучета Beaphar Veto Pure

SKU:1132

Репелентен нашийник за кучета е специално разработен за отблъскване на кърлежи, бълхи , комари и паразити и действа успокояващо на раздразнена кожа, намалява сърбежа и чесането.

6 налични

 4.60

Количество

Сравнения

Репелентен нашийник за кучета – BEAPHAR Veto Pure

Репелентен нашийник Veto Pure Bio Collar e произведен в Холандия. Грижи се за домашните любимци, използвайки натурални масла. След поставянето му тези масла се разпространяват по кожата и козината на животното. Благодарение на производствения си процес, този нашийник осигурява непрекъснато освобождаване на естествени екстракти.

Непрекъснатото използване на репелентния нашийник осигурява свеж и хигиеничен ефект. Той е водоустойчив – свойствата му няма да бъдат засегнати от водата и влагата.

Срок на действие: 3 месеца

Нашийникът съдържа екстракт от маргоза (с отблъскващи свойства) и лавандула (с приятен аромат и свойства да отблъсква насекоми). Предпазва от кърлежи, бълхи и комари, защото е специално разработен за отблъскване на външни паразити. Репелентен нашийник за кучета  BEAPHAR Veto Pure действа успокояващо на раздразнена кожа, намалява сърбежа и чесането.

Дължина: 65 см. Може да се регулира по шията на кучето.

Начин на поставяне: Поставя се около врата на кучето, не много стегнато. Използвайте нашийника непосредствено след отварянето на опаковката.

Пълното действие на нашийника се проявява от 5 до 7 след поставянето му.

Може да се използва на бременни кучета.

Може да се позлзва в общи помещения с деца и бременни.

Произведено в Холандия от Beaphar B.V.

 

Тегло 0.200 kg

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Репелентен нашийник за кучета Beaphar Veto Pure“