Репелентен шампоан за котки BEAPHAR VETO 250мл.

SKU:3020

Репелентен шампоан за котки на възраст над 12 седмици. Шампоана е ефикасен начин  да отблъснете паразити и бълхи бързо и ефикасно. След употребата му кожата на вашия любимец остава красива и ухаеща добре.

1 налични

 5.90

Сравнения

Репелентен шампоан за котки BEAPHAR VETO 250мл.

Beaphar шампоан против бълхи е предназначен за котки над 12 седмична възраст. Съдържа екстракти от маргоза и лавандулово масло.

Защо се препоръчва употребата на този продукт?

Beaphar Veto Pure Shampoo е прост и удобен начин да отблъснете тези паразити бързо и ефикасно. След употребата му кожата на вашия любимец остава красива и ухаеща добре.Ухапванията на бълхите предизвикват сериозно раздразнение на кожата, което кара вашия любимец да се чеше. Освен това бълхите са преносители на тения както и на други заболявания

Как трябва да се използва този продукт

Намокрете козината с топла вода, избягвайте очите, носа и устата. Приложете чрез масаж препоръчителната доза за употреба. Оставете приблизително 3 минути. Избършете козината със суха кърпа. На животното трябва да му бъде топло, докато напълно изсъхне, като по този начин ще предотвратите простудяване. За котки и малки породи кучета използвайте 30 мл от шампоана. За средни породи използвайте 50мл. За едри породи изпозлвайте 70мл от шампоана.

Предупреждение: Причинява сериозни очни раздразнения. Да се пази далеч от деца. Прочетете етикета преди употреба. Внимателно си измивайте ръцете след употреба. Носете защитни ръкавици при употреба. Ако получите раздразнение на очите, веднага се консултирайте с лекар. Ако препаратът попадне в очите, изплакнете хубаво, ако носите лещи, ги махнете и продължете да изплаквате.

Този продукт е одобрен от комисията за контрол на пестицидите в регулацият от 1986 за директна употреба.

 

Препоръки:

За употреба само за животни. За котки и за кучета над 12 седмична възраст. Да не се използва при болни, възстановяващи, бременни или кърмещи животни или такива които са под 12 седмична възраст. Да не се използва повече от два пъти седмично. След като сте третирали домашното животно в следващите 7 дни не е подходящо да се използват други продукти за борба с бълхите. Да се използва спрямо указанието на етикета. Да се измиват ръцете преди и след употреба на шампоана. Да се съхранява в оригиналната опаковка. Да се държи далеч от деца, на сухо и проветриво място при температура под 25C, да се избягва контакт с очите.

 

Активни съставки

Репелентен шампоан за котки BEAPHAR VETO 250мл. e изключително ефективен срещу бълхи, кърлежи и комари, при това, използвайки натурални средства – специални отблъскващи масла. Шампоанът съдържа две активни съставки:

– Екстрактът от маргоза от дървото Нийм, известно с действието си срещу бълхи, кърлежи и комари;

– Лавандула, която придава приятен аромат, но също така има и репелентен ефект върху насекомите.

Тези съставки правят шампоана подходящ и за почистване, и за предпазване от повторно “нашествие” на паразитите. Той има незабавни действия.

 

Количество: 250 мл.

Зоомагазин www.Medivet.bg

Тегло 0.300 kg

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Репелентен шампоан за котки BEAPHAR VETO 250мл.“

Също може да ви хареса…