Шампоан за котки DOUXO PYO

SKU:3091

Предназначена за антисептично почистване на кожата на кучета и котки. Не съдържа сапун и съдържа нежни почистващи препарати и овлажнители.

4 налични

 18.50

Количество
Сравнения

Шампоан за котки DOUXO PYO

Употреба:

DOUXO® Pyo Shampoo е формула, предназначена за антисептично почистване на кожата на кучета и котки. Не съдържа сапун и съдържа нежни почистващи препарати и овлажнители.

Шампоан DOUXO® Pyo също съдържа фитофингозин, про-керамид, който помага да се възстановят естествените керамиди в кожата, които са от решаващо значение за поддържането на здравата кожа.

Ако имате затруднения при къпане на вашия домашен любимец, DOUXO® Pyo Shampoo може да се използва заедно с DOUXO® Pyo Mousse или DOUXO® Pyo Micro-Emulsion Spray.

DOUXO® Pyo Micro-Emulsion Spray и шампоан заедно с антибиотично лечение спомага за подобряване на здравето на кожата и козината в рамките на 7 дни, в сравнение с лечението с антибиотици самостоятелно (проучване при собственици на домашни любимци).

Начин на употреба:

Това е шампоан, който не съдържа сапуни.

Преди къпане внимателно отстранете всички заплитания. Използвайте хладка вода, за да намокрите козината на домашния любимец, като избягвате очите и вътрешността на ушите. Поставете малко количество шампоан върху ръцете си и леко масажирайте върху засегнатите участъци от кожата. След това нанесете шампоан върху останалата част на тялото, като щадите  главата и ушите. Уверете се, че шампоанът достига до кожата. Оставете шампоана да подейства  за 10 минути. Изплакнете с хладка вода.

Предупреждения: За външна употреба само при кучета и котки. Избягвайте контакт с очите. В случай на контакт с очите, изплакнете обилно и се консултирайте с вашия ветеринарен лекар.

Ключови съставки на Douxo Pyo шампоан за кучета и котки 200мл:

Хлорхексидин глюконат 3%: антибактериално и противогъбично средство.

Climbazole 0.5%: противогъбичен агент.

Фитосфингозин салицилоил 0.05%: фитофингозин (PS) се открива естествено в роговия слой и някои керамиди на кожата. PS, приложен локално, може да помогне за възстановяване на кожната бариера.

Продуктите DOUXO® не съдържат парабени.

 

Тегло 0.250 kg

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Шампоан за котки DOUXO PYO“

Също може да ви хареса…