Шампоан за кучета и котки MalAcetic Shampoo 230ml.

22.70лв.

MalAcetic Shampoo e pH балансиран шампоан без сапун, с естествен антибактериален и противогъбичен ефект за кучета и котки. 

Шампоан за кучета и котки MalAcetic Shampoo 230ml.
Call Now Button