Вътрешно обезпаразитяване на котки DRONTAL

SKU:1253

Tаблетки за вътрешно обезпаразитяване на котки осигурява ефективно лечение срещу нематоди и цестоди с еднократно третиране.

4 налични

14.30 лв.

Количество

Сравнения

Вътрешно обезпаразитяване на котки DRONTAL

Вътрешните паразити периодично застрашават здравето на котките, а също така и здравето на хората, особено на децата. Ето защо, за да съхраните здравето на вашият домашен любимец, както и здравето на вашето семейство, особено важна е ефективната борба с вътрешните паразити по животните.

Показания при наличие на вътрешни паразити

  • Паразитните инвазии са често срещани при котките. Счита се, че поне една котка на всеки три има паразити. Рядко се срещат котки, които не са били инвазирани поне веднъж в живота си.
  • Клиничните симптоми на опаразитяването зависят от здравния статус на котката и от степента на опаразитяване. При по-ниска степен клиничните симптоми понякога са незабележими.
  • Главните симптоми при опаразитяване с вътрешни паразити са: повръщане, диария и запек, загуба на тегло.
  • Чревните паразити могат да подтиснат имунната защита на котето и да го направят по-податливо към бактериални и вирусни инфекции, а миграцията на паразитните ларви предизвиква постоянно увреждане на вътрешните органи, особено на белите дробове.

Вътрешно обезпаразитяване на котки DRONTAL

Това е една уникална комбинация от две активни съставки – Пирантел и Празиквантел. Таблетката е със специална елипсовидна форма, за по –лесно приемане.Drontal cat осигурява безопасно и ефективно третиране на гастроинтестиналните парзити при котките.

Широкоспектърното действие осигурява ефективно лечение и профилактиока срещу нематоди и цестоди, посредством еднократно третиране.

Широкоспектърното действие осигурява ефективно лечение и профилактиока срещу нематоди и цестоди, посредством еднократно третиране.

Tаблетки за вътрешно обезпаразитяване на котки – DRONTAL CAT е специално създаден и дозиран за котки ( 5 мг Празиквантел/ 57.5 мг Пирантел ) на килограм телесно тегло. Или 1 таблетка на 4 килограма, минимум три до четири пъти годишно или по често по преценка на ветеринарния лекар.

Количество: 2 таблетки

Продукти в зоомагазин:  www.Medivet.bg

Тегло 0.200 kg

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Вътрешно обезпаразитяване на котки DRONTAL“

Също може да ви хареса…