За Нас

За Нас

Ветеринарна клиника „МедиВет“ гр.Ямбол

Ние знаем, че любовта и приятелството на животните е безусловна. Те са част от вашето семейството. И знаем, че желанието ви е те да бъдат здрави, дълги години напред.

Във ветеринарна клиника „Медивет“ гр. Ямбол разбираме това. Ето защо ние сме толкова страстни в грижата за домашни и селскостопански животни. Ние предлагаме широк спектър от услуги, за да помогнем на вашите домашни любимци, да живеят дълъг и щастлив живот и заедно да се радвате на взаимната си компания.

Ние от „МедиВет“ предлагаме редица превантивни мерки, като зъболекарски грижи, ваксинации, годишни прегледи и микрочипинг.

За ваше удобство предлагаме домашен преглед! Ако вашите обстоятелства не ви позволяват да дойдете при нас, то може ние да дойдем при вас, но това може да се случи, само при предварително записване на час или като ни се обадите на телефон – 0897 961 490

Не на последно място е и нашият онлайн магазин, където можете да си набавите, всичко необходимо, за вашето животинче.

Нашите цени са много конкурентни, без да жертват качеството. Знаем, че поддържането на такива цени е друг начин, по който можем да помогнем и да спасим, колкото се може повече животински животи.

Във всяка ситуация ние се ангажираме да се отнасяме към вас и вашите домашни любимци с уважение, състрадание и признателност.

„МедиВет“ – В помощ на всяка животинка